PAJO-BOLTE GEVINDSTANG 8.8 M24X1000 5stk (8975242)

778 kr.

Få styr på din boltesamling med disse holdbare gevindstænger i høj kvalitet. Ideel til professionel brug. Køb 5 stk. nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400197744104 Kategori:

Denne pakke med PAJO-bolte gevindstænger er nøjagtigt det, du har brug for til dine byggeprojekter og konstruktioner. Med en imponerende styrke på 8.8 M24X1000, er disse bolte skabt til at holde fast og sikre dine strukturer med pålidelighed og holdbarhed.

PAJO-bolte gevindstænger er designet i henhold til DIN 976-1 standarden, hvilket betyder, at de opfylder strenge kvalitetskrav og lever op til de højeste standarder for byggeri og konstruktion. Med en størrelse på M24X1000 er disse bolte velegnede til en lang række anvendelser, fra boligbyggeri til større anlægsprojekter.

Kvaliteten af disse PAJO-bolte gevindstænger er uovertruffen. Fremstillet af slidstærkt materiale og med en solid konstruktion, kan du være sikker på, at disse bolte vil klare selv de mest krævende opgaver. Deres præcise gevind og nøje udformning gør dem nemme at installere og sikrer en pålidelig og stram pasform hver gang.

Med denne pakke får du hele 5 stk. af disse højkvalitets PAJO-bolte gevindstænger, hvilket giver dig mulighed for at fuldføre dine projekter uden afbrydelser eller kompromisser. Uanset om du er professionel håndværker eller gør-det-selv entusiast, vil disse bolte være en pålidelig og holdbar løsning, der kan klare enhver udfordring.

Så invester i kvalitet med disse PAJO-bolte gevindstænger. Sikre, pålidelige og holdbare – de vil være en uundværlig del af dit værktøjskasse og gøre dine byggeprojekter til en succes. Tag din konstruktion til næste niveau med disse fremragende bolte – du vil ikke blive skuffet. Bestil din pakke i dag og oplev forskellen, som PAJO-bolte kan gøre for dine projekter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PAJO-BOLTE GEVINDSTANG 8.8 M24X1000 5stk (8975242)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.